Novi Bubanj – Novi centar Kragujevca: Moderan kompleks na 49.000 kvadrata

4
12481

Stambeno-poslovni kompleks Novi Bubanj gradi se u jezgru starog naselja Bubanj, u neposerednoj blizini Univerziteta u Kragujevcu, novoizgradjene zgrade Palate pravde, na par minuta od zgrade Opštine Kragujevac i drugih gradskih institucija, kao i Kliničkog centra Kragujevac.

Pored 568 stanova, 366 garažnih i 240 parking mesta u okviru kompleksa je i 19 lokala u kojima će budućim stanarima biti na raspolaganju i supermarket, apoteka, restorani, kao i brojne druge trgovine.

Kompanija ‘’RP invest 1980’’ pokrenula je gradnju novog stambeno-poslovnog kompleksa u samom centru Kragujevca koji se prostire na 49.000 kvadrata. Na teritoriji Srbije kompanija ‘’RP invest 1980’’ je učestvovala kao investitor i izvodjač radova u izgradnji preko 100.000 kvadratnih metara stambeno-poslovnih objekata, od čega preko 20.000 kvadratnih metara na teritoriji grada Kragujevca.

Novi Bubanj je mesto gde se prepliću tradicionalno i moderno, kreirajući spoj autentične i moderne arhitekture, a pre svega, ovo je mesto koje pruža mir i udobnost života u samom centru gradskih dešavanja.

Stanovi u ovom kompleksu su savremeno koncipirani, odlikuje ih odlična funkcionalnost, prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi. Komforan prostor ostavlja dovoljno mesta za lagodan život u okviru dobro osmišljenog rasporeda stanova. Poslovni prostori se nalaze u prizemlju kompleksa, zadovoljavajući potrebe za različitim delatnostima.

Stambeno-poslovni kompleks Novi Bubanj sačinjen je od šest lamela sa ukupno 568 stanova i 19 lokala ima 366 garažnih i 240 parking mesta. Svaka lamela ima prizemlje i osam spratova. Izvođači radova pažljivo su izabrali najkvalitetnije građevinske materijale i za koje garantuju da će odoleti zubu vremena.

Konstrukcija kompleksa je armirano-betonska. Sastoji se od punih armirano-betonskih ploča, koje se oslanjaju na armirano-betonske stubove, zidove stepeništa i liftoska jezgra koji nose težinu celog objekta. Zidovi unutar stanova se malterišu mašinskim malterom, gletuju u dve ruke i boje poludisperzivnom bojom sa svim potrebnim predradnjama. U sanitarnim prostorijam zidovi se oblažu keramičkim pločicama 1. klase u punoj visini. Zidovi u kuhinjama se oblažu keramičkim pločicama do visne od 1,5 m. Fasadni zidovi su od armiranog betona d=25cm i klima blokom d=25cm. Preko spoljnih zidova se postavlja termoizolacija d=10 cm (kamena vuna), a zatim se nanosi silikatno silikonska fasada.

Prodaja stanova i lokala je u toku. Svi zainteresovani mogu se informisati na web sajtu www.novibubanj.com kao i putem telefona na 034/330-518, 060/3563659 ili e-mail adrese: prodaja@novibubanj.com

4 KOMENTARI

  1. Ne znam o kom centru pričaju? Do centra odavde ima 2 kilometra. I koji to spoj tradicionalnog i modernog? Zna se da je bubanj bio socijalno naselje, nit’ tradicije nit’ mode, nego ajde, tek da se nešto lupi a da zvuči popularno

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime