„Nova snaga“ zove Kragujevčane

4
1491

Nova Snaga mostUdruženje građana Nova Snaga pozvalo je zainteresovane da se priključe radu i dopronesu poboljšanju uslova života u Kragujevcu.

Kako NS saopštava dobrodošli su svi građani koji žele da menjaju grad na bolje.

„Napravite odlučan korak u svom životu jer, uvereni smo, želite da, zajedno sa nama, menjate Kragujevac na bolje“, navodi Nova Snaga.

U saopštenju je pecizirano i da svi koji to žele udruženju mogu da se pridruže popunjavanjem online pristupnice na sajtu www.novasnaga.rs ili lično u prostorijama Nove Snage u ulici Aleksandra Karađorđevića 145, zgrada TC Interšped.

4 KOMENTARI

  1. Odakle ovim ljudima pare za prostorije ako su se tek osnovali i nemaju nijedan finansiran projekat iza sebe? Očigledno je neka šema u pitanju.

  2. Prostorije u Inerspedu su cak i besplatne, samo da se plate troskovi 2-3000 din. Najskuplji lokal je mozda 40-50e. Tako da o tome ne treba da se prica.
    A da li neko i ko stoji iza njih to cemo videti. Za sad deluje ok prica.

  3. Ok priča, možda lokal ne košta, ali njihov oštar start i konstantno prisustvo u medijima, kao i plaćeno oglašavanje govore da su tu neki veliki interesi u pitanju. Čiji, možemo samo da nagadjamo

  4. Svima je u interesu da je priča čista, ali naravno da postoji bojazan posle sličnih primera Omladine Kragujevca, KG polisa i sličnih političkih priča. Pa ni 3 hiljade nije malo svakog meseca da daješ iz džepa. Kao što predhodnik reče, samo prisustvo u medijima i pozivanje na akciju bez ijedne pre toga organizovane akcije zbunjuje. Postoji masa udruženja u gradu koje rade godinama, pa u medije odu i pozivaju građane samo kad je neka konkretna akcija u pitanju, a ne ta opšta mesta “vreme je da uradimo nešto” i sl. I da se razumemo, ako je priča čista, odmah evo podrške. :)

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime