Nova onlajn obuka za mlade: Design thinking

0
495

#ŠtaNamTeško volontersku akciju „Design thinking po meri mladih“ organizuje neformalna grupa „Edukacija za mlade“ u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije, Centrom za građansko delovanje, Timom42, Empower-om i Pokretom gorana Vojvodine. Ova akcija je finansirana kroz program Mladi su zakon. Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Design Thinking je tehnika racionalnog i intuitivnog razmišljanja, metoda kojom kompanije na kreativan način mogu doći do rešenja za određene probleme ili kreirati inovativne proizvode i usluge. Design Thinking spaja ono što je potrebno sa ljudske tačke gledišta sa onim što je tehnološki izvodljivo i ekonomski održivo. Data metodologija veliku primenu nalazi u različitim situacijama, kao i u procesu kreativnog načina rešavanja problem.

“Pozivamo sve mlade sa teritorije grada Kragujevca da se prijave i uzmu učešće u okviru date online obuke Design thinking po meri mladih. Mladi će imati priliku da se upoznaju sa Design thinking metodologijom, njenom primenom u svakodnevnom radu i brojnim situacijama, kao i da se praktično upoznaju sa primenom date metode u procesu rešavanja lokalnih problema i izazova, da upoznaju svoje vršnjake u okviru lokalne zajednice, kao i da dobiju sertifikat za uspešno učešće u okviru programa obuke”, poručuju organizatori.

Sama obuka se izvodi online putem ZOOM platforme i brojnih drugih digitalnih alata, tokom subote (28.11.) i nedelje (29.11.) sa početkom u 12 časova.

Polaznici se mogu prijaviti do petka do 20 časova, putem prijavnog formulara na OVOM LINKU. 

“Radujemo se zajedničkom druženju u okviru Online obuka: Design thinking po meri mladih”, poručuju organizatori.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime