“Noć istraživača” ove godine u onlajn formatu

0
742

Zavod za zaštitu spomenika kulture Kragujevac je i ove godine jedan od organizatora “Evropske Noći istraživača” koja će se održati 27. novembra.

U saradnji sa Centrom za obrazovanje Kragujevac i brojnim drugim institucijama i organizacijama iz Kragujevca i okoline Zavod i ove godine priprema bogat program.

Za razliku od ranijih godina, a usled aktuelne epidemiološke situacije, program će svim zainteresovanim učesnicima biti dostupan preko sajta NOĆ ISTRAŽIVAČA i YouTube kanala “Noč istraživača 2020 Kragujevac” 

Ono što očekuje posetioce jeste veliki broj eksperimenata, naučno-popularizovanih predavanja, aktivnosti za decu, naučnih kvizova, igara, i drugih programa koje i ove godine organizuju : Instituti za fiziku, hemiju, biologiju i matematiku sa informatikom Prirodno-matematičkog fakulteta u Kragujevcu, Zavod za zaštitu spomenika kulture Kulture, Pozorište za decu Kragujevac, Muzej Horreum Margi – Ravno iz Ćuprije i mnogi drugi.

Na sajtu NOĆ ISTRAŽIVAČA dostupni su linkovi pripremljenih radionica, a 27.11. u periodu od 11 do 19 časova planirano je live uključivanje naučnika koji su za ovu priliku pripremili bogat sadržaj. Program uključivanja će biti dostupan na sajtu.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime