Nina Badrić najavljuje noć za pamćenje u “Zastavinoj bašti”

0
2729

U sustret koncertu koji će u Kragujevcu održati 18. jula u “Zastavinoj bašti” pop zvezda Nina Badrić poručuje da jedva čeka da sa publikom podeli emocije. Istakla je da se raduje što će prvi put nastupiti u Kragujevcu, te da veruje da će to biti noć za pamćenje.

U Kragujevcu niste nastupali do sada, ali da li ste nekada imali priliku da posetite naš grad? Kakve utiske nosite, ili koja Vam je prva asocijacija na pomen Kragujevca?

– Ako se dobro sjećam ovo je prvi puta da izlazim pred publiku u Kragujevcu i iznimno se veselim tom susretu. Moj bend i ja spremili smo odličan repertoar, donosimo puno dobre volje i puno dobre enrgije, a sigurni smo da će nas to i dočekati. Zajedno ćemo slaviti glazbu i ljubav i pozivam sve da nam se pridruže.

Šta može da očekuje publika koja će se sa Vama družiti na nastupu 18. jula? Da li su Vaši koncerti drugačiji kada negde nastupate prvi put? Hoćete li publiku provesti kroz celokupnu diskografiju?

– Dat ćemo sve od sebe da složimo dobar show I da vam priredimo večer koju ćete pamtiti. A što će se naći na repertoaru? Najbolje da dođete I provjerite.

Nedavno ste objavili novi singl i spot „Volim te, volim“. Kako je publika prihvatila pesmu za koju ste sami pisali stihove i muziku?

– Toliko sam sretna što su reakcije publike, ali I radijskih urednika tako dobre. Ovo je moja pjesma I kao autorica vrlo sam ponosna što sam dobila toliko pozitivnih komentara I podrške. Stvarno sam blagoslovljena.

Danas se uspeh nekog singla najčešće meri brojem pregleda na youtube kanalu. Na koji način Vi vrednujete svoje uspehe?

– Osmjesima u publici, trenutcima kada odmaknem mikrofon od usta, a svoje stihove čujem kako odjekuju dvoranom ili trgom, malim susretima s obožavateljima… Evo baš neki dan na jednoj barci se našlo desetak muškaraca I kada su vidjeli da sam ja na brodu pored njih počeli su pjevati moju pjesmu “Dani I godine”. Taj osjećaj vrijedi više od klikova na Youtubeu, zar ne?

Koje su još hitovi Vaše autorsko delo? Imate li veću tremu kada publici predstavljate pesme iza kojih stojite kao autor?

– Kada pjesma tek izlazi pred publiku I na radije možda ipak osjećam malo veći pritisak, jer ipak su to moje misli, moje emocije… Ali kada na koncertu izvodim svoje pjesme, onda se riječi samo proliju iz mene, jer one su dio mene. Ipak, moram priznati da nije puno drugačije ni s pjesmama drugih autora. Jer nikada ne bih pjevala pjemu čiju emociju ne osjećam.

Da li pripremate novi album i kada bi publika mogla da očekuje još novih pesama?

– Novi album je u pripremi I nove su pjesme u nastajanju I vrlo sam uzbuđena I sretna što ću ih uskoro imati prilku predstaviti svima vama.

Koliko pratite muzičku scenu u regionu? Ima li izvođače iz Srbije koje slušate privatno? Kako Vam se čini aktuelni trendovi u pop muzici?

– Slušam sve što mi odgovara, bilo ono iz regije ili iz svijeta. Kao I uvijek ima svega, dobrog I lošeg, a umjetnost je probrati ono što vrijedi. Kao I kod svoje glazbe vodim se emocijom I ona me uvijek pogodi, otkud god da dolazi.

Šta biste poručili Kragujevčanima, ali i ostalim poštovaocima Vašeg dela koji sa nestrpljenjem iščekuju nastup 18. jula?

– Pozvala bih ih sve sve da mi se pridruže I da zajedno zaplešemo I zapjevamo te proslavimo najljepšu emociju na svijetu, a to je ljubav. Moj bend I ja ćemo se potruditi da nam ovaj prvi nastup bude poseban, a sigurna sam da će I publika biti dorasla zadatku jer i od njih očekujem jednak angažman. Volim vas sve!

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime