Nikolić: Neću dozvoliti ekshumaciju

1
1767

radomir nikolic (3)

Povodom najava iz JKP „Gradska groblja“ da bi u februaru moglo da dođe do ekshumacije 1.063 pokojnika, među kojima ima i pripadnika Crvene armije koji su poginuli prilikom oslobođenja Kragujevaca u Drugom svetskom ratu, a za čija grobna mesta niko ne daje ni dinar duže od 10 godina, pa čak i punih šest decenija, oglasio se i gradonačelnik Radomir Nikolić.

– Dok sam ja gradonačelnik Kragujevca nijedan pokojnik neće biti ekshumiran zbog neplaćene naknade, a naročito to neće biti slučaj sa borcima koji su dali živote za slobodu našeg grada. Nije slučajno da beogradski tabloidi, koji umesto nesposobne opozicije vode politički rat sa Srpskom naprednom strankom, baš u trenutku posete premijera Moskvi izmišljaju priče o ekshumaciji crvenoarmejaca u Kragujevcu. Ovakvi pokušaji da nas posvađaju sa svetom neće proći, ma koliko se oni trudili – navodi se u saopštenju gradonačelnika Nikolića.

1 KOMENTAR

  1. A kada će te Vi g. gradonačelniče da nešto uradite za ovaj grad? Evo prođe godinu dana Vaše vlasti i ja, običan građanin, ne vidim da se u gradu bilo šta radi.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime