Nikolić: Da vratimo Kragujevac na puteve stare slave

0
4219

radomir nikolic (2)

Po izboru za gradonačelnika Kragujevca, na današnjoj sednici Skupštine grada, Radomir Nikolić se zahvalio građanima i odbornicima skupštine grada.

– Uz veliki trud i rad pred nama je jednostavan zadatak, a to je da vratimo Kragujevac na puteve stare slave i da od njega napravimo pristojno mesto u kome će živeti naša deca. Poručujem i građanima i odbornicima da vas ovo Gradsko veće neće razočarati ni izneveriti, već ćemo učiniti sve da na nas budete ponosni – rekao je Nikolić.

Novoizabrani predsednik Skupštine grada Kragujevca, Miroslav Petrašinović, zahvaljujući odbornicima na ukazanom poverenju, na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine, citirao je američkog državnika Teodora Ruzvelta „da je daleko najbolja nagrada koju život može da pruži naporno obavljati posao koji vredi obavljati“.

– Kao predsednik Skupštine grada Kragujevca uložiću maksimalne napore da za vreme mog mandata Skupština funkcioniše bolje, da odnosi među nama budu na najvišem nivou a sve u korist naših sugrađana čiji su nas glasovi doveli u ovaj visoki dom. U narednom periodu čeka nas naporan posao i od vas očekujem maksimalnu saradnju, jer gradonačelnik Nikolić ima visoke ambicije – zaključio je Petrašinović.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime