NIKO IH NA ULICAMA NIJE OČEKIVAO! Ovi kragujevčani MAMILI OSMEHE centrom i Plazom! (VIDEO)

0
1716

Novogodišnja euforija uveliko traje i mnogi se trude da najmlađima dočaraju doživljaje koje su imali pre nego što je ”internet” doba uzelo sve pod svoje ruke. Dvojica kragujevčana koja su došla na ideju da se maskiraju kao Deda Mrazovi i prošetaju gradom ostvarili su ono što su naumili.

Marko Surbatović i Lazar Pajić su se krili iza brade i kape Deda Mraza, dok je Tamara Parezanović bila snimatelj, prema njihovim rečima ”šegrt vilenjak”.

Ja već godinu dana izbacujem klipove na Youtube-u. Razne vrste vlogova. Od vežbanja, putovanja, raznih zezancija… ono što radim u svom životu. Prvi klip ove vrste sam uradio prošle godine za Novu godinu. Ovaj današnji klip je više kao nastavak tradicije koju planiram da zadržim. Ideja je nastala iz dobre volje da drugima učinimo nešto lepo. Da izmamimo osmeh ljudima na lice.” – rekao je Marko za naš portal.

Marko, Lazar i Tamara su se ludo zabavili i napravili mnogo uspomena po kojima će pamtiti godinu za nama, ali i njen kraj. Oni su delili čokoladice i bombonice po Tržnom centru ”Plaza” gde su se uslikali sa regularnim Deda Mrazom.

Nakon toga su prošetali ulicama našeg grada i deci koja su prolazila pored njih mamili osmehe na licima.  Marku nije prvi put da je ovom kostimu, već je i prošle godine obavio trening maskiran, ali i upriličio svoju novogodišnju noć u tom tonu.

U nastavku sledi blog koji su snimili, pogledajte kako je sve to izgledalo.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime