Nešićeva pitanja za Dašića u vezi projekta “Čista Srbija”

0
874

Nikola Nešić, odbornik Skupštine grada Kragujevca i izabrani narodni poslanik Narodne skupštine Republike Srbije koalicije Moramo, postavio je više odborničkih pitanja gradonačelniku Nikoli Dašiću u vezi projekta “Čista Srbija”:

“Poštovani gradonačelniče,

Kao odbornik Skupštine grada Kragujevca jako sam zainteresovan za projekat “Čista Srbija”.

Nisam uspeo da putem skupštinske govornice dobijem odgovore kojima bih bio zadovoljan. Vama bih želeo da krovno postavim par pitanja i možda će proces pisanim putem biti duži, ali sigurno potkrepljen činjenicama i omogućiće nam da upoznamo javnost sa planovima, tekućim radovima ali i perspektivama. Ova pitanja i nameru shvatite dobronamerno jer nam je svima u interesu da se projekat realizuje do kraja i zato smo obećali da ćemo ispratiti svaki metar koji je i biće urađen.

Sve ovo implicira dalje ODBORNIČKA PITANjA

1. Da li postoji tačan projekat na osnovu čeka znamo kolika su nam sredstva neophodna kao i vreme da se projekat realizuje?

2. Kao prvi grad u Srbiji koji je počeo sa realizacijom, zamoliću da mi se dostavi kompletna dokumentacija po svakoj ulici zajedno sa vremenom koji je bio potreban, problemima koji su nastali u toku radova i naravno cenom?
OBAVEZNO objasniti kako su do sada urađene ulice izabrane u odnosu na one koje tek trebaju da se rade?

3. Koji su sve podizvođači uključeni u rad na teritoriji grada Kragujevca? Molim Vas da se firme tačno navedu zajedno sa kontaktima i kako su poslovi raspoređeni između njih.

Molim Vas da ako niste nadležni za neko pitanje ili potpitanje da me uputite kome da se obratim.

U nadi da će se projekat realizovati u potpunosti i u svim planiranim okvirima.”

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime