Neočišćen sneg na ulicama centra grada, „Čistoća“ opet zakazala (FOTO)

3
2536

Pogledajte kako izgleda Kragujevac danas pod snežnim prekrivačem, koji nije očišćen sa ulica našeg grada, Čistoća i ove godine zakazala.

sneg 1 sneg 2

sneg-4 sneg-5 sneg-6 sneg 3

3 KOMENTARI

  1. Nemojte tako, “Čistoća” je ove godine zakazala, ali prošle nisu. To što prošle godine nije bilo mnogo snega i što nisu morali mnogo da čiste nije njihov problem. Da je bilo ovoliko snega prošle godine sigurno bi ga očistili, čim temperatura pređe 15 stepeni Celzijusa. Ove godine ih je sneg iznenadio, nije hteo da sačeka da prođe Božić nego je pao početkom januara. Srećom nema snega kao pre nekoliko godina kada ga je bilo nekoliko puta više i kada ga je “Niskogradnja” uspela da održava puteve čistijim nego ovi sada.

  2. Ma neee…. Ovo je fotomontaža,ulice su očišćene? Bruka i sramota,grad je katastrofa a o prigradu neću ni da komentarišem. Kod mene u selu,ovaj novi sneg nije ni očišćen,preko 20 cm snega na asfaltu. A od grada sam na 10 km. Puna su im usta priče,a što rizikujemo živote vozeći po ovakvim putevima neka služi njima na čast. Biće opet izbora…ako misle da zadrže fotelje,neka razmišljaju sada. Sa ovakvim rezultatima sada,loše ima se piše.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime