Nenad Milovanović preuzeo Radnički

0
4784

nenad milovanovic neksi

Doskorašnji pomoćni trener Ženskog košarkaškog kluba Šumadija, koji je kratko obavljao i ulogu prvog stratega tog tima, Nenad Milovanović, preuzeo je ŽKK Radnički.

Radnički je posle nekoliko sezona u elitnom rangu ispao u drugu ligu, a ovaj mladi stručnjak je jedan od „krivaca“ za to, jer je pomogao direktnom rivalu, Šumadiji, da izbori opstanak. Sada će imati drugačiji zadatak, da sa mladom ekipom napravi što bolje rezultate.

Očekivanja su da se ravnopravno takmičimo u drugoj ligi i da što više mladih igračica dobije šansu. Plan je i da omasovimo omladinski pogon, kako bismo se takmičili u svim mlađim kategorijama – otkriva Milovanović.

Stariji brat jedne od najboljih evropskih košarkašica, Jelene Milovanović, dodaje da mu je bilo teško da napusti igračice koje je trenirao, ali da veruje da će mu ovo biti dobra odskočna daska u daljoj karijeri.

Odlučio sam se da prihvatim ovaj posao zato što mislim da je vreme da konačno nešto promenim. Ovo je, nadam se, korak napred u mojoj karijeri. Poznajem ljude koji vode klub, kao i decu koja treniraju. Zadovoljan sam početkom i mislim da će biti samo još bolje – zaključio je Milovanović.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime