Navijači sakupljaju novac za KK Radnički

4
2842

kk radnicki logoPrimer velike ljubavi prema svom klubu pokazali su vatreni navijači Radničkog, popularni “Kabasti”, pokretanjem akcije prikupljanja pomoći za voljeni klub.

Situacija u košarkaškom klubu Radnički nije nimalo sjajna, klub se nalazi pred gašenjem.

Svesni da eventualnim nestankom Radničkog gubi celokupna košarkaška Srbija, navijači okupljeni oko vatrene grupe pod nazivom ‘Kabasti’ poziva na pomoć.

Saopštenje prenosimo u celosti.

“Vrednujući ono što je Košarkaški klub Radnički iz Kragujevca na terenu ostvario za srpski sport uopšte i košarku posebno, a odazivajući se na apel Kluba od 28. avgusta 2014. godine da svi ljudi dobre volje pomognu opstanak košarke u gradu na Lepenici i uključe se u rešavanje statusa KK Radnički, simpatizeri “Kabasti”, “Huk sa zapada”, uz najširu podršku ljubitelja košarke, organizovaće akciju “Hiljadu razloga za KK Radnički – sve hiljadu dinara”.

Od subote 30. avgusta će na više lokacija širom Kragujevca navijači postaviti punktove i prikupljati novčana sredstva koja će uložiti u borbu za spas KK Radnički.

Svi koji uzmemo učešće u ovoj akciji, za cilj imamo da prikupljanjem i ulaganjem novčanih sredstava u Klub obezbedimo da se naš Radnički i naredne sezone takmiči u ABA ligi.

Svesni smo teškog ekonomskog trenutka u društvu uopšte, ali on sam po sebi mora da bude pokretač ka boljem, a ne opravdanje za večito loše.

Našom akcijom želimo da podsetimo sve u Kragujevcu i Srbiji na razloge zašto su doveli KK Radnički i ABA ligu u Kragujevac, kao i one koji predstavljaju Klub – zbog čega su došli u Kragujevac.

Iskreni ljubitelji košarke okupljeni oko Kabastih”, navodi se u saopštenju.

4 KOMENTARI

  1. KK Radnicki ne postoji to je privatan klub i zove se Lajons ili kako god da vlasnik pozeli.
    Svake godine sam lepo kupio kartu i gledao koliko sam utakmica mogao. Ova fransiza se nece ugasiti. Bez brige a oni pravi ce ici da gledaju i u Nis. Pa ce opet sa Nislijama da vicu MRZIM BEOGRAD ….. Eto im zajednickog pogleda na svet. A tih 1000 din bolje da daju ljudima kojima novac stvarno treba nego da placaju Mutino opijanje po Da Vinciju

  2. Не дам ни динар! Причају како ће да иду у Ниш, а сад ће паре од нас! НЕ!

  3. Kabasti mogu da daju oni su kabasti mogu i gladni da odvoje od usta. Od cega drugi da daju za taj Radnicki a i nezna se dali Radnicki iz Kragujevca ili Nisa. U svakom slucaju daju Grujinu i Muti. E nedam za takav Radnicki.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime