Nastavlja se pojačana dezinfekcija ulica u Kragujevcu

1
755

U cilju zaštite zdravlja građana i sprečavanja širenja infekcije korona virusa JKP “Šumadija”, pored redovnog održavanja čistoće javnih površina, nastavlja i sa pojačanom dezinfekcijom ulica i javnih saobraćajnica u Kragujevcu.

U večernjim i noćnim satima, uz korišćenje odgovarajućih sredstava, obavlja se pranje ulica, prilaza i saobraćajnica unutar Kliničkog centra, prilaza Domu zdravlja i kovid ambulanti, kao i drugim zdravstvenim ustanovama i institucijama u gradu.

Građanima su i dalje dostupni kanisteri sa dezinfekcionim sredstvom na bazi natrijumhipohlorita na deset lokacija u gradu (kod „Krsta“, kod hale „ SBB Jezero“, ispred MZ Stanovo, ispred pijace u naselju Bagremar, u naselju Aerodrom ispred „Maksija“, ispred tržnice „Erdoglija“, u naselju Bubanj na uglu Zmaj Jovine i ulice Svetozara Markovića, kod pijace u Bresnici, na Trgu Mala Vaga i u ulici 27.marta preko puta TPC “Radnički“) koji se redovno dopunjuju.

U skladu sa epidemiološkom situacijom JKP “Šumadija” podseća građane da se jedino redovnom higijenom i dezinfekcijom prostora, uz pridržavanje propisanih mera zaštite i fizičke distance, može sprečiti dalje širenje virusa.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime