Najava isključenja struje za petak

0
601

bez struje

Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda i niskonaponske mreže u vremenu od 9 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Svetlić, u ulici Marka Miljanova, Cara Konstantina, Grada Trenčina, gornji deo Ilindenske i Dragoljuba Bakića sa okolnim ulicama.

Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 9 do 15 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Dositejeva.

Zbog radova na podizanju i premontiravanju stubova u vremenu od 9 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Masloševo oko škole, ulici Lepenička, Sarajlijina, Dragoljuba Milovanovića Bene-od Ozona desna strana .

Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 8.30 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u ulici Kočićeva i Višnjićeva.

Zbog radova na transformatoru u vremenu od 9 do 11 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u ulici Milivoja Živanovića, Zmaj Jovina, Stevana Sremca, deo Svetozara Markovića, deo Grada Sirena.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi biće odloženi.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime