Najava isključenja struje za četvrtak

0
887

bez strujeZbog radova ekipe „Elektroistok izgradnja“ (montaža faznih provodnika i prateće spojne opreme u zateznom polju 29 – 33) na delu DV 186B/1 sutra od 7 do 17 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Bresnica III ( ul. Viktora Bubnja – deo, Hadži – Kalfina. Pavla Jurišića).

Zbog radova u trafostanici u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama Cara Dušana, Gorana Kovačića, Sarajlina, Goce Delčeva, Gundulićeva, Mome Stanojlovića i Dositejeva.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 9 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Đuriselu kod putarske kuće.

Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Dragobraći – Varjačići, Goločelu – Ristovića mala i Ljubiću – Glišov grob.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 9 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama Z. Jovanović, R. Mehe i Svetolika Mladenovića.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime