Naslovna Slobodno vreme Bioskop Na repertoaru CINEPLEXX-a tri nova filma, dva događaja i prenos koncerta

Na repertoaru CINEPLEXX-a tri nova filma, dva događaja i prenos koncerta

0
38

Na repertoaru Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa ove nedelje se nalaze tri nova naslova, dva događaja i jedan uživo prenos koncerta.

Mala sirena  je omiljena priča o sireni koja žudi da iskusi život na kopnu i, protivno želji svog oca, kralja Tritona, posećuje površinu, gde se zaljubljuje u čoveka, princa Erika.

Suzume  Ubrzo nakon toga, Suzume počinje da primećuje neobične prizore pre nego što grad pogodi manji zemljotres. Nakon što se vratila do mesta gde je otvorila vrata, Suzume upoznaje misterioznog mladića, člana Čuvara, čiji je zadatak da putuje po Japanu i čuva portale koji vode u svet iza vrata. U svet koji krije veliku tajnu iz detinjstva devojke Suzume. I opasnost za ceo Japan.

Praznici na italijanski  Radnja se vrti oko Sebastijana koga njegova verenica ohrabruje da dovede svog oca imigranta, frizera, Salva (De Niro), na praznično druženje sa svojom superbogatom i izuzetno ekscentričnom porodicom (Kim Katral , Anders Holm, Bret Dijer, Dejvid Raše). Vikend se razvija u nešto što se može opisati samo kao “sukob kultura”, ostavljajući Sebastijana i Salva da na malo teži način otkriju kako je sjajna stvar u porodici, zapravo sve.

Anime night uz film „Suzume” u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu – četvrtak, 25. maj od 19 časova

U četvrtak, 25. maj od 19 časova u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu biće održan Anime night povodom filma „Suzume”.

Za sve ljubitelje anime naslova pripremili smo originalni poster iz filma.

Porodični dan uz film „Mala sirena” u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu – subota, 27. maj od 12 do 17 časova

U subotu, 27. maja u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu od 12 do 17 časova biće održan Porodični dan povodom filma „Mala sirena”. Za sve postioce smo pripremili originalni poster, dok će u periodu od 14 do 16 časova imati mogućnost da se druže sa animatorima u okviru kreativnih radionica.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Roger Waters Live – This Is Not A Drill – Live From Prague u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu – četvrtak, 25. maj u 20:45 časova

Ova bioskopska ekstavaganca je zapanjujuća optužnica korporativne distopije u kojoj se svi borimo da preživimo i sadržaće 20 klasičnih pesama Pink Flojda I Rodžera Votersa uključujući “Us & Them”, “Comfortably Numb”, “Wish You Were Here”, i “Is This The Life We Really Want?”.

Premijerno će biti izvedena i nova pesma “The Bar”.

Votersu će se na sceni pridružiti Džonatan Vilson, Dejv Kilminster, Džon Karin, Gas Sajfert, Robert Volter, Džoi Voronker, Šejn Džonson, Amanda Belir i Šejmus Blejk kako bi pružili nezaboravan nastup sa pozivom na akciju da volimo, štitimo i delimo naš dragocen dom Planetu Zemlju.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.  

BEZ KOMENTARA

LEAVE A REPLY

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime