Na „Arsenalu“ i Kelti, Kerber, Nered, Štenad, Brkovi, KKN…

0
2278

„Arsenal fest 07“ danas je impresivnom spisku izvođača, na kome su već Anthrax, Thievery Corporation, Dub FX, Ana Popović dodao Orthodox Celts, Kerber, Ritam nereda, Brkove, Kanda, Kodžu i Nebojšu sa Horsman Coyote-om, Bolesnu štenad i Electro Vampires.

Prve večeri, odmah nakon velikog benda svetskog metala Anthrax-a, na Main Stage-u  nastupiće legendarni hard-rokeri Kerber, vlasnici hitova „Mezimac“, „Ratne igre“, „Hajde da se volimo“ i „Mama, tata“, kojima će ovo biti prvi nastup na Arsenalu!

Žestok program na Main-u 22. juna zatvaraju Orhodox Celts, koji slave 25 godina postojanja, a nedavno su se oglasili i novim albumom Many Mouths Shut. Iste večeri na Gardenu, gde sviraju i legendarni pankeri Buzzcocks, dolazi njihove novosadske kolege Ritam nereda.

– Jedva čekamo da stanemo na binu na Arsenal festu po treći put. Ovo će biti specijalan nastup jer ove godine Ritam nereda slavi 30 godina postojanja i spremamo vrlo zanimljivu setlistu. Kragujevac i mi svih ovih godina imamo neku specijalnu sponu, tako da će se o ovom nastupu sigurno pričati – kaže frontmen Nereda Boban Petronić.

Druge večeri Arsenala 23. juna Garden će ulepšati svirka kultnih folk-pankera Brkova, a 24. juna ovde dolaze Bolesna štenad i grčki gotičari Electro Vampires. Poslednje večeri Arsenala 24. juna program na Main Stage-u, nakon nastupa Škrtica, Skindred i DubFX, zatvoriće KKN sa Horsman Coyote-om. Završnica Arsenala na Gardenu pripašće Kralju Čačka, Urban&4 i Rambu Amadeusu.

Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1.000 dinara, a komplet za sve tri večeri 1.800 dinara. Međutim, od subote 13. maja pojedinačna ulaznica biće 1.300 dinara, a komplet 2.300 dinara.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime