“Moje tri” najavljuju nezaboravan provod za prvi rođendan Plaze

0
2523

Moje 3aVečeras u 19 sati, u šoping centru “Kragujevac Plaza”, nastupiće Sara Jovanović, Mirna Radulović i Nevena Božović.

Plaza danas gasi rođendanske svećice i slavi prvu uspešnu godinu poslovanja u Kragujevcu, a finalistkinje popularnog muzičkog šou programa, Prvi glas Srbije, a ujedno i ovogodišnje predstavnice naše zemlje na takmičenju Evrovizije obećavaju dobru muziku, pozitivnu energiju i nezaboravan provod na večerašnjoj žurki.

Moje 3SRITAM GRADA: Šta kragujevačka publika može da očekuje na večerašnjem koncertu?

Sara Jovanović: “Dobru energiju i lep provod. Potrudićemo se da pružimo što bolju zabavu kako bi nas Kragujevac ponovo pozvao.”

Nevena Božović: “Dobru muziku i lep provod.”

Mirna Radulovič: “Uverena sam da nećemo izneveriti Kragujevčane.”


Moje 3MRITAM GRADA:
Koliko često posećujete Kragujevac?

Sara Jovanović: Skoro sam se preselila u Srbiju tako da nažalost nisam imala mogućnost do sada da posetim Kragujevac. Ovaj nastup mene posebno raduje jer ću videti grad koji zovemo  “srce Srbije”

Nevena Božović: Obično kada putujem u Beograd, svratim do Kragujevca, ali to je uvek bilo nešto u prolazu. Nisam ostajala duže!”

Mirna Radulovič: Ne onoliko često koliko zaslužuje ovaj divan grad.”

Moje 3NRITAM GRADA: Kako teku pripreme za Malme?

Mirna Radulovič: Posle Beosonga je bilo jako puno obaveza, sada smo  imale priliku da se par dana odmorimo, a već posle nastupa u Kragujevcu nastavljamo punom parom.”

Nevena Božović: Pripremamo se psihički i fizički. Od ove nedelje ćemo znati kakvi su planovi naše delegacije i šta ćemo raditi do maja.”

Sara Jovanović: Sve što je u vezi sa nastupom na pozornici u Malmeu je u ingerenciji tima u RTS-u koji se bavi Pesmom Evrovizije, pa tako i raspored proba odnosno naših obaveza tim povodom.”

 

Ritam Grada poziva Kragujevčane da se okupe u velikom broju večeras na koncertu i time daju snažnu podršku mladim devojkama pred put u Malme i njihov debitantski nastup pred evropskom publikom.

Foto: kurir-info.rs, prva.rs

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime