“Mladi za najmlađe” – humanitarna akcija KG Polis-a i Ritma Grada

2
2198

Udruženje mladih Kragujevca KG Polis i internet portal Ritam Grada, u saradnji sa Crvenim Krstom Kragujevac, organizuju humanitarnu akciju pod nazivom “MLADI ZA NAJMLAĐE”.

Akcija se odnosi na prikupljanje sredstava kojima će se obezbediti novogodišnji paketići za 150 mališana uzrasta do 7 godina iz porodica korisnika Narodne kuhinje i iz Kolektivnog centra Trmbas.

Paketići će biti uručeni na finalnoj manifestaciji 28. decembra 2012. godine, na zatvorenom bazenu SC Park, gde će za mališane biti upriličena novogodišnja žurka uz Deda Mraza, animatore i posluženje. Svako dete će, sem paketića, dobiti i sliku sa Deda Mrazom. Takođe, biće obezbeđen i prevoz za decu i njihove roditelje, kako bi svi bezbedno stigli na događaj i vratili se u svoje domove.

Sem toga, KG Polis i Ritam Grada podržavaju tradicionalnu humanitarnu akciju Crvenog Krsta pod nazivom “Jedan paketić, mnogo ljubavi” koja se sastoji u kupovini novogodišnjih čestitki. Od sredstava prikupljenih na taj način, Crveni Krst takođe pribavlja paketiće za određene ugrožene kategorije. Kao uvod u našu  humanitarnu akciju “Mladi za najmlađe” na manifestaciji Crvenog Krsta povodom Svetskog dana volontera, 5. decembra, učenicima iz 24 škole koji su učestvovali u crtanju idejnih rešenja za čestitke, uručili smo pakete vaučera za bioskop i zatvoreni bazen.

Za sada, prijatelji humanitarne akcije “Mladi za najmlađe” su SC Park, Cineplexx Kragujevac Plaza, Arena Fun Factory, Sportska kladionica Mozzart,  kao i sportske ekipe VK Radnički i Wild Boars.

Humanitarnoj akciji “Mladi za najmlađe” na kojoj radimo već neko vreme, javnost i svi ljudi dobre volje mogu se priključiti tokom meseca decembra. Ukoliko na bilo koji način želite da podržite našu ideju i budete humani, molimo da nas kontaktirate putem mejla jmladenovic@kgpolis.rs ili telefonom na broj 060/66 88 676

Sredstva za ovu akciju možete uplatiti putem tekućeg računa Udruženja mladih Kragujevca KG Polis. Broj računa u Vojvođanskoj banci je 355-3200130272-12

2 KOMENTARI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime