Mlade odbojkašice Radničkog uspešne na turniru u Čačku

0
511

Na tradicionalnom turniru u Čačku, koji je održan 4. januara u organizaciji OK Lotus, među mnogim učesnicima iz Srbije našle su se predpionirke, pionirke i kadetkinje OK Radnički, predvođene trenerima Žarkom Perovićem, Ivanom Filipovićem i Srđanom Pantelićem.

Tradicionalno, svakog januara dečaci i devojčice iz svih krajeva Srbije sastaju se sa željom da na jednom ovako prestižnom turniru demonstriraju sav raskoš svog talenta. Ove godine, po prvi put odbojkašice Radničkog su učestvovale i uspele da se nađu na prva tri mesta ovog novogodišnjeg turnira. Predpionirke su zauzele drugo mesto, dok su pionirke na prvom, a kadetkinje na trećem mestu.

“Igračice OK Radnički borile su se u tri kategorije, predpionirke, pionirke i kadetkinje. Pohvalio bih sve devojčice zbog velike borbe, odlične igre, ali pre svega zbog timskog rada. Po prvi put smo učesnici ovog novogodišnjeg turnira, tako da se nadam da ćemo se i sledeće godine naći među svim ovim ekipama”, istakao je trener kadetkinja Radničkog, Žarko Perović.

Pored odbojkašica Radničkog na turniru su učestvovale ekipe iz svih delova Srbije – Crvena zvezda, Srbijanka Valjevo, Sloboda Čačak, Gimnazijalac Kraljevo, Požega 031, Lotus, ujedno i domaćin ovog turnira, kao i ekipa iz Zvečana.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime