Minja dobila lek, na dobrom je putu da pobedi

1
1056

Kako su njeni roditelji objavili na fesjbuk stranici jednogodišnja Minja Matić, devojčica iz Kragujevca koja boluje od retke i teške bolesti, spinalne mišićne atrofije, je na dobrom putu ka izlečenju.

Minja je 24. januara odletela u Los Anđeles sa svojim roditeljima, kako bi primila “Zolgensmu”, lek koji se uzima jednom u životu, a koji košta 2,1 milion dolara.

Kako se njeni roditelji objavili na fejsbuk stranici Minja je primila taj lek.

“Sećamo se, bilo je to pre 6 meseci, sa nadom koja je bila skrivena, ali opet prisutna i rečenicom koja nas prati od početka – Uspećemo, mi to možemo. Sada, želimo da podelimo sa vama, Minja je uspela, Minja JE PRIMILA ZOLGENSMU. Minja je dobila šansu za život. Najveća radost je bila dana kada smo dobili Minju, a danas mi smo ponovo postali ponosni roditelji naše Minje. Naša hrabrica je uspela, mi smo uspeli. Zapravo, Vi, divni i humani ljudi širom sveta ste uspeli. Veliku zahvalnost dugujemo aviokompaniji koja je Minji omogućila besplatan i bezbedan let, kao divnim ljudima, doktoru i tehničaru iz bolnice Sveti Sava.Minja će izaći kao najveći pobednik života. Naš san se ostvario, sada smo jači i srećniji nego ikada u životu. Hvala što ste uz nas. Ogromna ljubav za sve, Vaša Minja”, poručuju Matići.

1 KOMENTAR

  1. VELIKI poljubac za Minju!
    A SRAM VAS BILO za sve one humane ljude koji su stavili da LEK kosta 2,1 milion dolara.
    Sram vas bilo

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime