„Metež“ i „Punished“ – zajednička svirka u Domu omladine

1
1113

metez punishedPoklonici  ded, grandž, treš, pank i hardkor pravaca imaće priliku da se susretnu sa mešavinom ovih zvukova uz kragujevački bend „Metež“ i „Punished“ iz Kraljeva, koji će  održati zajedničku svirku u Domu omladine. Koncert je zakazan za subotu, 22. decembar, sa početkom u 22 sata.

– Sviramo već 20 godina, a do sada smo objavili devet albuma. Ne gostujemo prvi put u Kragujevcu, istina duži vremenski period nismo navraćali, pa se ljudi možda slabije sećaju. Članove benda „Metež“ poznajemo lično, sa nekima od njih sam svirao ranije, pa smo se lako dogovorili o zajedničkoj svirci. U pricipu, oba benda, iako stilski dosta različiti, usmereni su na sličan krug ljudi, koji će doći da isprate svirku. Tako da je ova saradnja, pored prijateljske povezanosti, logična i sa tog stanovišta – otkriva bubnjar benda Punished, Vojin Ratković.

Bend „Metež“ čine: Ivan Banović (vokal), Srđan Milojević (gitara), Lazar Perić (gitara), Vladimir Teofilović (bas), Lazar Avdić (bubnjevi), dok su u sastavu „Punished-a“: Vladimir Jovanović (vokal), Branko Ratković (gitara). Nikola Milenković (bas), Vojin Ratković (bubnjevi).

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti na dan koncerta, u Domu omladine, po ceni od 200 dinara.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime