Mesec ljubavi u Šoping centru Kragujevac Plaza

0
1199

Plaza februar 2014Posle raznovrsnih dešavanja u januaru, Šoping centar Kragujevac Plaza nastavlja da priređuje fantastičnu besplatnu zabavu i tokom februara.

U petak, 7. februara je otvaranje izložbe,,Kućica za ptice’’ u okviru 5. Festivala ekološkog obrazovanja! Kućice za ptice će biti izložene na različitim lokacijama u okviru šoping centra do nedelje, 9. februara. A svi mališani su pozvani da u subotu od 17h učestvuju u besplatnoj edukativno-zabavnoj radionici škole jezika ,,Vrabac’’, na prvom spratu kod restoranskog dela.

Povodom Dana zaljubljenih, posetioci će 12, 13 i 14. februara imati priliku da kupuju uz posebne popuste u radnjama sa specijalnom nalepnicom i obraduju svoju voljenu osobu! Pored dobre kupovine, svi zainteresovani parovi imaće priliku da učestvuju u Facebook konkursu ,,NAJLEPŠI POLJUBAC’’ i osvoje sjajne nagrade koje su pripremili T-Group, B-Underwear, McDonald’s, Candy Universe, Nail Art Studio Dara i IDEA supermarket!

Sve što treba da uradite je da povedete voljenu osobu u Šoping centar Kragujevac Plaza od 7 – 13. februara, nađete oznaku na podu “MESTO ZA POLJUBAC”, tu napravite fotografiju svog poljupca i okačite je na Kragujevac Plaza facebook aplikaciju! Na fotki mora da se vidi natpis na kom stojite! Fotografija sa najviše lajkova je pobednik! Samo u petak, 14. februara, parovi koji prilože fiskalni račun bilo koje prodavnice Šoping centra Kragujevac Plaza dobiće na poklon unikatne majice sa njihovim imenima.

Povodom Međunarodnog dana socijalne pravde, u četvrtak 20. februara biće organizovana prodajna izložba radova korisnika usluga zavoda ’’Male Pčelice’’.

U subotu 22. februara će, u saradnji sa Centrom za samostalni život osoba sa invaliditetom, biti organizovan humanitarni događaj podrške osobama sa invalididitetom.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime