Međunarodni dan studenata u Šoping centru Kragujevac Plaza

0
1535

Plaza studentiU čast Međunarodnog dana studenata, koji se obeležava 17. novembra , Šoping centar Kragujevac Plaza je za sve studente pripremio niz zanimljivih aktivnosti, kao i specijalne popuste uz indeks tokom celog dana!

Pet tročlanih timova će moći da učestvuje u KVIZOMANIJI koja će se održati u atrijumu šoping centra od 16 do 17:30h. Timovi će se takmičiti u znanju iz različitih oblasti, a svaki član pobedničkog tima dobiće fantastičnu nagradu – SAMSUNG TABLET RAČUNAR!

Studenti će imati priliku da se takmiče i u kuglanju u Arena Fun Factory-u od 19 do 20h! Prvoplasirani dvojac će osvojiti 2 karte za koncert Rundek Cargo Tria u Arena Fun Factory-u 22.11., drugo mesto dobija 2 ulaznice za bioskop Cineplexx, a treća nagrada je besplatan obrok za dve osobe u Mamma Zagi!

Kragujevac Plaza poziva sve studente da se za kviz i takmičenje u kuglanju prijave dan pre, u subotu 16.11. od 12-18h na pultu u atrijumu šoping centra Kragujevac Plaza. Broj ekipa je ograničen. Pri prijavljivanju, kao i pre početka takmičenja, neophodno je da svi prijavljeni takmičari pokažu indeks na uvid.

Dođite sa svojom ekipom u nedelju u Šoping centar Kragujevac

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime