Marjanović odgovorio Bekvalcu: Pogane reči ispalio si u nedužnog čoveka!

2
1246

marjanovićNastavlja se udar negativnih talasa u redovima Radničkog 1923. Posle pretnji koje je trener Dragoljub Bekvalac uputio na račun prvog čoveka kluba, Milenka Marjanovića, usledio je ekspresni odgovor. Alfa i omega kragujevačkog superligaša ističe da mu jeBekvalac prijatelj, ali da je očigledno da iskusni strateg na silu želi da bude nešto što nije.

“Bekvalac je očito pobrkao lončiće, pogane reči ispalio je u nedužna čoveka i optužbe poslao na pogrešnu adresu. Tako ničim izazvan napadne mene, umesto Upravni odbor. Darko Spalević hoće da bude sportski direktor, a Bekvalac, na silu, šef stručnog štaba. Stižu i pare od transfera Filipa Kostića… E, u tome je štos. UO, međutim, ima drugačiji stav. Ne Milenko Marjanović… predsednik u odlasku. Zato, ne bi trebalo da se ljute na mene, niko”, rekao je Marjanović za Žurnal, a zatim nastavio:

“To što su zamislili neće proći. Odnosno, UO neće odobriti njihovu režiju. Ja stav devetorice članova UO znam. Ja sam predsednik, ovlašćeno lice sve dok Skupštini ne podnesem ostavku. Potpisjem dokumentaciju, vodim klub s članovima UO. Mora da živi, tako da moj odlazak nije ustanovljen Bekvalcem, instistiram prijateljem, već drugim stvarima”, dodao je Marjanović, ne želeći da otkrije o čemu se zapravio radi.

Izvor: mozzartsport.com, Sportski žurnal

2 KOMENTARI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime