MAJORELLE – Nameštaj po Vašem ukusu

0
4567

Nameštaj je potreban svima. Omiljene delove svoje svakodnevice možete pronaći na različitim mestima, ali ne i one sa dušom, sa posebnim pečatom koji je samo Vaš. Kragujevačka kompanija “Majorelle” upravo proizvodi takav nameštaj.

“Majorelle” se bavi proizvodnjom raznovrsnog asortimana nameštaja po meri za stambene, poslovne i ugostiteljske objekte. Dnevna ili spavaća soba, kuhinja, poslovni prostor, čak i kupatila mogu zasijati novim sjajem uz pažljivo osmišljene i izrađene komade nameštaja.

Ukoliko želite baš takav, kvalitetan, a po dizajnu i praktičnosti jedinstven nameštaj, onda je “Majorelle” odličan izbor. Iza kompanije su 20 godina iskustva i brojni zadovoljni kupci.

“Nameštaj koji izrađujemo odlikuje originalan i moderan dizajn i visoki kvalitet izrade uz pristupačne cene. Naš tim čine kvalifikovani, dobro obučeni i stručni radnici koji prate potrebe najzahtevnijih kupaca i izlaze u susret njihovim željama. Na raspolaganju smo da Vam pomognemo u odabiru stila, materijala i boja i da Vam ponudimo jedinstvene ideje za opremanje prostora”, ističu u kompaniji “Majorelle”.

Dugogodišnjim radom i iskustvom kompanija “Majorelle” stvorila je prepoznatljiv brend na našem tržištu, a ono po čemu se izdavaja, uz ostalo, je i striktno poštovanje datih rokova za izradu nameštaja.

“Za one koji nemaju ideju tu smo da osmislimo sve. S druge strane, ako imate projekat, viziju šta želite, nudimo kvalitetnu izradu, uz obavezno poštovanje rokova”, ističu u kompaniji.

Cilj kompanije je konstantno širenje obima i asortimana proizvodnje i usklađivanje sa novim svetskim trendovima i standardima kvaliteta.

” I u budućnosti ćemo se truditi da zadovoljimo potrebe svakog kupca i nalazimo najpraktičnija rešenja za savremene uslove života”, ističu u kompaniji.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na web portalu majorelle.rs, telefonom na 064 933 6 993 ili mailom na office@majorelle.rs.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime