„Ludak U Razvoju“ i „Za dž“ u Domu omladine

1
2154

lurKragujevački sastav „LUR“ – „Ludak u Razvoju“ osnovan je 1998. godine kao melodični pank-rok, hardkor sastav. Iste godine objavljuju prvi demo snimak, a 2000. godine i prvi album „Both ways“, koji im je omogućio da se probiju na srpsku pank-rok scenu. Bend je tokom proteklih godina rada doživljavao brojne izmene, a sada nastupa u sastavu: Miloš Stefanović (vokal), Miloš Marković (prateći vokal, gitara), Boris Lepojević (bas), Vladimir Lazarević Lune (bubnjevi).

„LUR“ možete čuti u Galeriji Doma omladine u petak, 28. decembra, sa početkom u 22 sata.

– Posetioci svirke imaće priliku da premijerno čuju naš novi singl „Umirem da znam“, za koji smo snimili i spot, koji bi trebalo da se pojavi početkom 2013. godine. Sviraćemo pesme sa poslednjeg albuma „Hteo to ili ne“ koji je objavljen 2011. godine, ali ćemo se prisetiti i nekih starih, kultnih pesama „LUR-a“. Uvek je tu i poneka obrada naših omiljenih bendova. Uz nas će nastupiti i Čačanski sastav „Za Dž“, a najverovatnije ćemo imati jos gostiju – najavljuje pevač grupe, Miloš Stefanović.

Miloš nam je otkrio i planove „LUR-a“ za 2013. godinu.

– U 2013. godini nastavljamo sa koncertnim aktivnostima, trudićemo se da sviramo svuda gde postoje optimalni uslovi za naš nastup. Prošle nedelje smo bili u Crnoj Gori, obišli smo Nikšić i Podgoricu i bilo je zapanjujuće dobro. U narednoj godini nastavljamo dalje, zakazano je već mnogo gradova po Srbiji. Uskoro krećemo lagano da radimo i na novim pesmama i polako se pripremamo za novi album – otkriva Stefanović.

Ulaznice možete kupiti u Domu omladine po ceni od 200 dinara, a na dan koncerta 300 dinara.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime