Lončar preuzima Radnički?

5
4479

nikola loncar

Trofejni kragujevački košarkaš, Nikola Lončar, mogao bi da preuzme Košarkaški klub Radnički i da ga uz pomoć grada vrati u kvalitetnije takmičenje.

Za to postoji obostrana želja, a ovih dana vođeni su razgovori.

– Razmatramo opcije da na najbolji način vratimo kragujevačku košarku na nivo na kom je bila prethodnih godina. Nisu laka vremena, velika je kriza, tako da pokušavamo da nađemo najbolju kombinaciju, a videćemo da li će to biti odmah sada, za šest meseci ili godinu dana. Radimo na tome, dogovaramo se i dobro je da imamo odličnu volju grada, koji želi da pomogne. Bitno je da se svi mi bivši košarkaši Kragujevca udružimo i da vidimo da li možemo to da napravimo – rekao je Nikola Lončar.

Prošle godine formiran je Košarkaški klub Radnički 1950 koji nastupa u Prvoj srpskoj ligi, trećem rangu takmičenja.

5 KOMENTARI

  1. Bravo Nikola.
    Ne moraju da se udruže samo bivši košarkaši već i mi privrednici treba da doprinesemo razvoju sporta u gradu.
    Ja prvi se javljam i dajem podršku Nikoli a moj doprinos je da trener ima gratis pansion u apartmanu u Hotelu Šumarice.

    • hahahahahaaaa sledeci koji ce da se javi je vlasnik Trnava Promet koji mu daje gratis 100 grama kafe, secer u kocke, ratluk i kilo brasna…ajde molim te vrhunski sportisti i treneri koji mogu da donesi odredjeni kvalitet u klub traze pare pare i iskljucivo samo pare, nikakvi hoteli, bazeni, pansioni i te gluposti ih ne zanimaju, a Kragujevac nema ni pare da asvaltira ulice a kamoli da vadi propale klubove iz krize…

  2. Poštovani Mirko ovo nije za podcenjivanje i šegačenje,ovo nije 100 grama kafe i kutija ratluka ovo je pomoć oko 10.000€ godišnje.Kada bi bilo takvih donatora 50 u gradu pomoć Opštine ne bi ni bila potrebna a košarka bi i dalje punila Halu Jezero.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime