Lojpur: Nadam da će uskoro doći do rešenja problema u ŽRK Radnički

0
1238

Povodom loše situacije u ženskom rukometnom klubu Radnički saopštenjem se jasnosti obratila i kapiten te ekipe Marija Lojpur. 

lojpur

“Poričem sve izrečene dezinformcije iznete u dosadašnjim saopštenjima. Niti sam izvršila opstrukciju prema igračicama, niti imam povredu kolena, niti trenutno imam ambicija da postanem sportski direktor kluba.
Trenutna situacija u klubu nije na zavidnom nivou i to niko ne poriče, ali se nadam da će uskoro doći do zadovoljavajućeg rešenja.
Istina je da smo bile u štrajku zbog neisplaćenih zarada od avgusta I da tražimo sazivanje Skupštine kluba,kao regularni članovi iste gde očekujemo da se u Upravni Odbor kooptira određen broj novih članova,koji bi pomogli u rešavanju I izlazu iz novonastale situacije.
Svi koji žele da upravljaju ili su već upravljali klubom do sada su se krili iza imena igračica a mi smo najmanje zainteresovane za njihove intrige.
Sve inicijative igračica koje su obelodanjene su isključivo vezane za našu egzistenciju I dalje bavljenje rukometom”, navedeno je u saopštenju Marije Lojpur.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime