Ležeći policajci za bezbedniji saobraćaj (VIDEO)

11
4204

Lezeci policajac Park-Sumarice„Parking servis“ je juče postavio dva ležeća policajca u ulici Kragujevačkog oktobra.

Posao vredan 152.000 dinara (bez PDV-a) urađen je zbog poboljšanja bezbednosti učesnika u saobraćaju, a po nalogu Odeljenja za saobraćaj u Gradskoj upravi.

11 KOMENTARI

 1. Upravo kao sto Mile rece, jes da me nerviraju, ali pametan potez.

  Mislim da u ulici Kneza Milosa mora da se postavi, jer tu stvarno prolaze prevelikom brzinom. Veliki broj dece koji preko Pozorisne ulice prelazi pesacki kod Doma vojske su izlozeni riziku, jer tu niko ne usporava na pesackom prelazu.

 2. Beogradska!!!!! Ne moze da se spava od kamiona, ulicnih trka, motora, divljaka!!!! Dacu vam ja pare, :) samo uradite nesto!

 3. Nista manje nije prometna ul.Kralja Milana IV, od Medicinske skole ka Gornjem Milanovcu,to je katastrofa, od kamiona, motora,buke ne moze da se zivi, kad mi je otvorena terasa ne cujem TV a kad prodje kamion sa dve prikolice trese se cela zgrada, nocu voze, pardon lete, bas lete kao na pisti.
  Evopre neki dan kod prodavnice Pepito u ul.Kralja Milana oboren pesak na pesackom prelazu, niko ne postuje propise, 4 zebre iscrtane 4 znaka da je pesacki prelaz i niko ne staje, a o udesima da i ne govorim…. pesacki prelaz mozes preci samo kad nema vozila, mesecno na desetine udesa, mnogi i ne zovu polociju samo kad je rec o udesima gde je neko povredjen pa dodje hitna….
  Za stanare u ovoj ulici je veoma stresno da svakodnevno slusaju skripu kocnica i jezivu buku pri sudaru automobila. Ovde treba staviti semafor a ne lezeceg policajca!

 4. Parking servis treba ukinuti,bar dok ne naprave neki parking pa onda sa punim pravom pocnu naplacivati.Inace na tom mestu je preko potreban lezeci policajac.Moj prijatelj je u toj ulici izgubio zivot u saobracaju …

  • Ako ste mislili na ul.Kralja Milana IV u Vasaristu , pravac od medicinske ka Gornjem Milanovcu, na zalost u toj ulici je bilo dosta udesa sa tragicnim ishodom, narocito na raskrsnici kod Pepito prodavnice.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime