LDP: Poštujemo dogovor sa ZZŠ

0
877

LDPPovodom najava o promeni vladajuće većine u Kragujevcu LDP saopšava da sa svojim partnerima iz Zajedno za Šumadiju ima dogovor o jasnoj politici koja treba da se sprovodi.

To je, kako navode, bio prvi uslov kada je formirana koalicija.

“Nas na dogovor u posebnom smislu obavezuje politička platforma ”Okupljanje za Srbiju”, koja sadrži sve one političke mere na kojima mi kroz svoj zajednički nastup u Kragujevcu insistiramo”, saopštila je Liberalno demokratska partija.

U Toj stranci smatraju da, zbog toga što postoji prostor da se urade mnoge korisne stvari za građane, nema razloga se ne ostane u koaliciji.

“Kragujevac je sredina koja danas funkcioniše u specifičnim okolnostima i u kojoj građani, uz brojne probleme koji postoje, uspevaju da organizuju svoj život na pristojan način. Za demokratiju u Srbiji je važna činjenica da su u jednom od ključnih centara u našoj zemlji, kakav je Kragujevac, na vlasti stranke koje ne čine vlast na republičkom nivou i to treba poštovati”, ističe LDP.

“Dokle god su važeći dogovori koje imamo sa svojim koalicionim partnerima o politici koja treba da se sprovodi na lokalu, mi iz takvih vladajućih koalicija nećemo izlaziti i to je osnova na kojoj će Liberalno demokratska partija graditi svoju poziciju u budućnosti na svim nivoima u Srbiji”, saopšteno je iz Liberalno demokratske partije.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime