Ladies night uz „Devojku iz voza“

0
1292

ladies_night_devojka_iz_voza-copy

Šta se dešava kada od običnog posmatrača postanete glavni osumnjičeni? Odgovor na ovo pitanje donosi ekranizacija bestselera Paule Hokins, „Devojka iz voza“, koji će biti prikazan u okviru još jednog Ladies night događaja u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, sutra od 20 časova.

Pripadnice lepšeg pola koje se odluče da pogledaju ovaj napeti triler, očekuje na poklon primerak magazina Cosmopolitan uz svaku kupljenu ulaznicu, osveženje pred film uz čašicu Campari Tonica, kao i pokloni iznenađenja koje su pripremili brendovi Converse, Rimmel, Master Time i Wenger, knjižare Vulkan i DM drogerije.

Radnja filma vrti se oko razvedene alkoholičarke Rejčel, koja svako jutro putuje vozom. Dok voz stoji na jednom semaforu, Rejčel ima savršen pogled na kuće koje se nalaze uz prugu, a jedna joj je posebno zapala za oko. Rejčel tada zamišlja kako poznaje njene stanare, koje je nazvala Džes i Džejson, a njihov život vidi kao savršen, za razliku od njenog, koji je u totalnom haosu. Vrlo brzo će se dogoditi nešto zbog čega će Rejčel shvatiti da savršeni život zamišljene porodice nije nimalo idiličan. Priča završava na naslovnicama novina, a Rejčel u pomenutoj kući, čime postaje deo života, koji je dotad gledala samo iz voza. Glumačku postavu čine Rejčel Blant, Džastin Terou, suprug slavne Dženifer Aniston kao i Luk Evans.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime