Kritikuj, pohvali, upozori – kaži otvoreno šta misliš!

2
2460

rg-pistaljka -kg

Vaš portal Ritam Grada, odlučio je da svim svojim sugrađanima pruži mogućnost da se aktivno uključe u društveni život Kragujevca. Naša nova rubrika će omogućiti svima koji žele da iznesu svoje mišljenje o stvarima koje se tiču našeg grada. Na vama je da nam svoje sugestije, razmišljanja, pohvale, kritike pošaljete na mejl pistaljka@ritamgrada.rs, sa naznakom za rubriku „RG Pištaljka“.

2 KOMENTARI

  1. Postovani! Nakon Bozicnih praznika krenuh jutros da izbacim smece ali ne lezi vraze i pored moje dobre volje ne nadjoh ni jedan kontejner u kome bi bilo mesta da ubacim jedno klasicno dzace sa smecem.Svi kontejneri u kraju (oko skole Djura Jaksic) su puni i zatrpani tolikom kolicinom smeca da je to nemoguca misija.Vaspitanje i godine mi ne dozvoljavaju da se dzaka tek tako resim pa sam tako iduci stigao do Pivare i u Zelengorskoj nasao poluprazan kontejner da odlozim smece.Pitam se da li mladjani Gradonacelnik i ostali iz gradskog veca uopste zive u ovom gradu i da li cekaju da zavladaju kuga i kolera,da nam pacovi postanu sustanari pa da preduzmu neke mere. I u vreme sankcija,sverca nafte i ostalih muka grad je bio cist da ne govorim o ulicama koje ni od snega nisu ciscenje.Pogledaj dom svoj andjele,skini paucinu sa ociju!!!

  2. znate li da grad skoro da nema kamione za izbacivanje djubreta a nesto su kupili kontejnera.a radnici koji ciste djubre em su izgleda mentalno zaostali em nece da rade.najprljaviji smo grad u srbiji.sto se ne ugledamo na jagodinu .a svi placamo djubre skuplje nego taksi da ga vozi.zasto komunalna policija ne kaznjava jkp cistoca kao gradjane.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime