Kragujevčani rado posećuju sex shop

0
12289

Pre 9 meseci, Kragujevac je dobio sex shop. Prošlo je dovoljno vremena da bi se moglo pričati o reakcijama naših sugrađana, pa je ekipa portala Ritam Grada posetila sex shop Exclusive koji je smešten u Karađorđevoj ulici i razgovarala sa vlasnikom Milošem Nešovićem o tome koliko i koja seksualna pomagala kupuju Kragujevčani.

“Radnje ovog tipa najnormalnija su stvar u svim većim gradovima, a po Evropi i svetu imate čitave robne kuće. Kragujevac je malo zatvoren grad, ali se ispostavilo da sex shop posluje svakim danom sve bolje i bolje”, objašnjava Miloš. Inače, sem što je vlasnik, on je i jedini radnik u sex shopu što je, kako kaže, jako bitno ljudima koji dolaze, jer uspostave poverenje.

“Dolaze ljudi od 18 do 75 godina, podjednako i muškarci i žene. Dolaze sami, parovi, u društvu. Svi su zainteresovani da dođu do više tačke uživanja u seksu. Gospodin od 75 godina došao je po neki prirodni preparat kojim će osigurati svoju potenciju da ne bi izneverio damu”, kaže Miloš i potvrđuje našu pretpostavku da se mnogi zbog stidljivosti kriju iza priče da kupuju nekome za poklon: “To kaže mnogo onih koji prvi put nešto kupe. Ali po njihovim detaljnim propitivanjima o određenoj stvari, odmah vidiš da nije za poklon već za ličnu upotrebu. Ipak, najveći broj kupaca koji dolaze, znaju šta žele i poseta sex shopu im je kao i poseta bilo kojoj drugoj prodavnici”.

Kragujevčani se ne libe da svrate da razgledaju po sex shopu, da pitaju sve što ih zanima o tome kako se određeno seksualno pomagalo koristi i kakva su iskustva drugih kupaca. Najviše predrasuda imali su po pitanju cena, te su i najčešće reakcije onih koji prvi put posete sex shop u stilu “pa ovo oupšte nije tako skupo kako smo mislili”. Najčešće se kupuju vibratori, erotska ulja i seksi veš, ali u radnji nema stvari koja nekoga neće zainteresovati, svako može da pronađe nešto zanimljivo za sebe.

Sex shop Exclusive ima svoje stalne kupce, a samo jedna od brojnih zanimljivih priča vezanih za to je priča bračnog para koji se šale da im je poseta sex shopu toliko osvežila brak, oraspoložila ih i ulepšala svakodnevnicu da će početi da slave dan kad je otvorena ova radnja.

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime