Kragujevčani investiraju u luksuzni kompleks na Kosmaju

3
4665

Zahvaljujući saradnji tri poznata i uspešna kragujevačka privrednika Nikole Vrućinića, Vladimira Lekovića i Nemanje Čalije, Kosmaj će postati bogatiji za čitav kompleks luksuznih kuća i apartmana. Renew concept smešten je svega 55km od Beograda na Kosmaju koji će pružati mogućnost za aktivni odmor, najviši nivo relaksacije, ali i odmor sa decom.

Vladimir Leković rođen je u Kragujevcu, a po struci je diplomirani je ekonomista. Generalni je direktor porodičnog preduzeća “TARA CONCEPT”, koje se bavi izradom luksuznih podnih i zidnih obloga, te unikatnog nameštaja, ručne izrade, isključivo od čistog drveta. “Tara” je zvanično jedno od 1.000 najuspešnijih preduzeća u našoj zemlji.

Nikola Vrućinić je suvlasnik najveće solarne elektrane “Solaris 1” i “Solaris 2” kod Kladova, kao i Tržni centar “Sava” u Kragujevcu. Iza ovog mladog privrednika stoje mnogi realizovani projekti, kao rekordni i specifičnosti u gradnji ne samo u srpskim nego i u evropskim razmerama. Takođe Vrućinić je tvorac prve samoodržive kuće sagrađene od čvrstih materijala, useljene za samo 50 dana. Investitor je najvećeg staračkog doma koji je renutno u izgradnji. Zajedno sa Vladimirom Lekovićem vlasnik firme South Balkan Investment, koja gradi apartmane na Zlatiboru.

Nemanja Čalija rođen je u Kragujecu, a po struci je diplomirani ekonomista. Uspešno vodi porodičnu firmu koja se bavi uslugama iz sveta kozmetike, kao i trgovinom kozmetičkih preparata. Svoj biznis razvio je izvan granica Srbije.

U svom kompleksu Renew ima u ponudi tri vrste nekretnina čiji možete biti vlasnik i time zapravo postati bogatiji. Glavni benefit za kupce je mogućnost da investiciju učine profitabilnom i kroz reizdavanje naprave brz povrat investicije.

Na raspolaganju je 18 zasebnih apartmanskih kuća površine 62 m2 sa od 5-7 ari placa. Uključena je i mogućnost izgradnje bazena na placu. Svaka kuća ima karakteristike SMART home objekta, obezbeđeno parking mesto i zagarantovan pogled na prelepu prirodu planine Kosmaj.

Renew apartmani u dodiru sa prirodom

Pored kuća, u ponudi su i apartmani koji su raspoređeni u 4 apartmanske jedinice. Planirana je izgradnja 84 apartmana, od 45 m2 do 75 m2. Svaki apartman ima prostranu terasu koja će na idealan način omogućiti konstantan dodir sa prirodom.

Renew hotel kao vrhunac pristupačnog luksuza

Treća vrsta nekretnina je hotel u okviru Renew kompleksa koji čine 3 celine – luksuzni Wellness & Spa centar, restoran i apartmanski deo. Pored Wellness centra, svi posetioci će moći da uživaju u dva otvorena i dva zatvorena bazena različitog tipa u sklopu hotela.

Investitor je uložio posebnu pažnju u funkcionisanje kompleksa nakon faze izgradnje, shodno trendovima današnjice i brzini života. Stoga će Renew kompleks ponuditi uslugu kompletnog održavanja svih tipova smeštajnih jedinica i zajedničkih prostora i površina. To podrazumeva svakodnevno održavanje i uređenja kompleksa (zelene površine, bazeni, igrališta…), kao i unutrašnjosti objekata.

3 KOMENTARI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime