Kragujevačka priča i Socijaldemokratska partija Srbije formirali novu Odborničku grupu

1
593

Odborničke grupe Kragujevačka priča i Socijaldemokratska partija Srbije formirali su zajedničku odborničku grupu u Skupštini grada Kragujevca čiji će naziv biti – Socijaldemokratska partija Srbije.

Šef novoformirane odborničke grupe koja će brojati pet članova biće Edis Durgutović, zamenica Nina Vitorović, dok će članovi biti Duško Čairović, Marija Stevanović i Slavoljub Bradonjić.

– Sada kao jedinstvena odbornička grupa možemo snažnije da zastupamo interese građana Kragujevca i da učestvujemo u radu Skupštine grada – istakao je Edis Durgutović na konferenciji za medije.

Odbornička grupa Socijaldemokratska partija Srbije je na jučerašnjem zasedanju Skupštine grada Kragujevca podržala usvajanje budžeta za 2022. godinu.

– Budžet grada Kragujevca za 2022. godinu je uravnotežen, iskren i realan. Posebno jer je iza nas godina opterećena pandemijom COVID-a, koja drastično utiče i na prihode i rashode jedne lokalne samouprave, gradsko rukovodstvo je uspelo da napravi jedan budžet na kome se vidi odgovorno ponašanje prema građanima, posebno u oblastima obrazovanja, poljoprivrede i komunalne infrastrukture. Odgovornost prema građanima je fokus političkog delovanja Socijaldemokratske partije Srbije i zato je bilo prirodno da podržimo ovaj predlog budžeta – zaključio je Durgutović.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime