Kragujevac predstavljen na sajtu Film Location Serbia

0
1606

Kragujevac je predstavljen na sajtu Film Location Serbia, kreiranom od strane Srpske filmske asocijacije, koji je od petka domaćim i svetskim filmskim i TV stvaraocima.

Sajt na moderan i tehnički napredan način, sa preko 2000 fotografija pruža detaljne informacije o 200 raspoloživih lokacija za snimanje filmova u Srbiji. To su osnovne informacije o svakoj lokaciji, uključujući položaj, pravac, rastojanje do aerodroma i smeštaja, kontakt detalje, kao i kolekciju digitalnih fotografija.

Grad Kragujevac predstavljen je sa 15 raznovrsnih lokacija među kojima su Stara crkva, Memorijalni centar u Šumaricama, Jezero bubanj, Železnička stanica, Knežev arsenal, Zatvoreni bazen i druge.

Srpska filmska asocijacija Film in Serbia je osnovana u julu 2009, kao privatno udruženje filmske industrije. Članovi su vodeći proizvođači igranih filmova, televizijskih serija, TV reklama i animacija među kojima su Vision Team, IDEJA, Komuna, Dream Films, Emote Production, Kino Kamera i drugi.

Glavni cilj Srpske filmske asocijacije je da promoviše i razvija Srbiju kao isplativu, visoko kvalitetnu, konkurentnu destinaciju.

Ovaj projekat je podržan od strane Evropske unije u okviru programa RDEPR2.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime