Kovačević: Stevanović je provincijski političar

4
2331

Goran KovacevicPovodom odbijanja Veroljuba Stevanovića da zvanično preda dužnost novom gradonačelniku, Radomiru Nikoliću, jer smatra da mu je oteta, šef odborničke grupe SNS u Kragujevcu, Goran Kovačević, izjavio je da ko gubi ima pravo da se ljuti.

– Stevanović nema zakonsku obavezu da preda vlast, a poznato je da kad gledamo ljudski, to se od njega i ne očekuje. Javna preduzeća i gradsku kasu ostavio je u katastrofalnom stanju, a iako se uvek trudio, nikad nije uspeo da ode dalje od provincijskog političara – rekao je Kovačević za „Kurir“.

4 KOMENTARI

  1. a mi smo svi za tebe provincijalci? kragujevac nazivas provincijom?
    verko nije imao tatu da ga postavi za gradonacelnika beograda, niti se nabijao pod skute ”velikim” politicarima kao sto je seselj. a ta kasa i javna preduzeca su u uzasnom stanju zato sto ste nas doveli ekonomskom blokadom do toga. kao mi smo retardirani gradjani pa ne znamo sta ste radili?
    a sad, kako ste znali da upropastite, sad je napunite kakva je i bila pre dve godine.

  2. Ne zelim da izigravam “drvenog” advokata gospodinu Kovacevicu ali verujem da je mislio na manire bivseg gradonacelnika koji zaista jesu takvi.Koliko sam ja gledao Skupstinu Predsednik Republike nije ucestvovao u glasanju.Ako ste ga Vi videli to prelazi moju kompetenciju.Dosadni ste vise sa tom mantrom oko zle republicke Vlade koja ne daje/nije davala pare Kragujevcu.To nije istina i to je odgovor na Vase pitanje,samo ostavite gradjane na miru,sve,hvala Bogu,oni vide i znaju.

  3. Ok Kovacevicu–gledamo te i pratimo.Sad si ti na redu…Jeste oteli Verku vlast,jeste istina, da niste dosli do funkcija na kojima ste, legitimnim putem,voljom naroda,,ali evo–pokazi se sada i ti i tatin sin.Mi gradjani provincijalci iz Kragujevca vas gledamo.Kada vas vec nismo izabrali legitimno,valjda cemo vas moci legitimno izbaciti sa vlasti.

  4. Kragujevac je možda provincija, ali i ti Kovačeviću valjda živiš u ovom gradu, ako već nisi to zaboravio. Da li znaš da u zemlji Srbiji postoje još neke dnevne novine veoma ozbilnije od vaših stranačkih biltena “Kurir” i “Informer”.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime