Konkurs za prijavu projekata udruženja u oblasti zaštite životne sredine i održivog razvoja

1
1486

grb kragujevacGradsko veće grada Kragujevca raspisalo je Konkurs za prijavu projekata udruženja u oblasti zaštite životne sredine i održivog razvoja sa sedištem na teritoriji grada Kragujevca.

Na konkurs se mogu javiti udruženja u oblasti zaštite životne sredine i održivog razvoja, sa sedištem na teritoriji grada Kragujevca. Cilj konkursa je izbor udruženja kojima će biti dodeljene donacije za njihovu realizaciju iz budžeta grada Kragujevca u ukupnom iznosu od 2.600.000 dinara. Jedno udruženje može konkurisati sa jednim projektom u visini do 150.000 dinara.

Predmet konkursa je dodela finansijskih sredstava radi realizacije projekata u 2013. godini, koji će promovisati zaštitu životne sredine i održivi razvoj i konkretne aktivnosti u oblasti zaštite prirodnih vrednosti, očuvanja i unapređenja biodiverziteta, podizanja svesti javnosti i programa edukacije u oblasti zaštite životne sredine i održivog razvoja na teritoriji grada Kragujevca.

Projekti treba da doprinose razvijanju ekološke svesti i širenju znanja o potrebi zaštite životne sredine (ekološke škole i kampovi, seminari, skupovi, izdavaštvo, promotivne aktivnosti i slično) ili da imaju za cilj da doprinose rešavanju konkretnog ekološkog problema kroz jednokratne akcije i kampanje (akcije uređenja prostora, ozelenjavanje i slično).

Obrazac prijave i Smernice za podnosioce prijava mogu se preuzeti sa web site-a grada Kragujevca www.kragujevac.rs ili u Gradskoj upravi za poslove lokalne samouprave i opšte uprave, Sekretarijat za građevinarstvo, urbanizam i zaštitu životne sredine, III sprat, kancelarija broj 326, Trg Slobode 3, Kragujevac.

 

1 KOMENTAR

  1. Pozivamo sve zainteresovane sugradjane da nam se pridruze 30.04.2013.sa pocetkom od 20:00h u EKO PARK-u *ILINA VODA* na nazeboravnu zurku na otvorenom,kao i na rostiljanje uz dobru muziku pod parolom svako u svojoj reziji na jednom mestu.Dodjite da se druzimo i zabavimo kao nekada…Vas EKO PARK

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime