Konkurs za dotacije NVO iz oblasti privrede

0
1015

grb kragujevacGradsko veće donelo je Odluku o raspisivanju konkursa za dodelu sredstava iz budžeta Grada koja su planirana za dotacije nevladinim organizacijama koje obavljaju delatnosti iz oblasti privrede, za organizaciju manifestacije iz ove oblasti od značaja za Grad.

Pravo podnošenja prijave na konkurs imaju nevladine organizacije koje ispunjavaju sledeće uslove: – imaju Program aktivnosti za 2014. godinu,
– poseduju Plan organizacije manifestacije za koju se traži finansijska podrška,
– da za manifestaciju za koju traže finansijsku podršku Grada dostave dokaz, koja je asocijacija ili savez odobrio tu manifestaciju i
– da su registrovani u nadležnom registru.

Ocenu podnetih zahteva vrši Komisija i dostavlja predlog raspodele sredstava Gradskom veću na razmatranje i odlučivanje.

Na konkurs, koji je otvoren do 26. januara, ne mogu se prijaviti organizacije i udruženja koja se bave delatnošću iz oblasti sporta, kulture, umetnosti, socijalne zaštite, zaštite životne sredine i poljoprivrede. Za dotacije nevladinim organizacijama iz oblasti privrede, za organizovanje manifestacija od značaja za Grad Kragujevac u 2014.godini u gradskom budžetu opredeljeno je 3.670.000 dinara.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime