Konkurs ProCredit banke: Program mladih bankara

0
4319

ProCredit_Bank_16ProCredit banka je razvojno orijentisana banka i predstavlja deo međunarodne finansijske grupe koja je u svom poslovanju usmerena na podršku razvoju veoma malih, malih i srednjih preduzeća i poljoprivrednih proizvođača, kao i dugoročnom unapređenju uslova za život građana u zemljama u razvoju.

Kao deo ProCredit grupe koju čini 21 finansijska institucija na tri različita kontinenta, ProCredit banka omogućava svim privrednicima, preduzetnicima, poljoprivrednicima i građanima veliki broj različitih usluga, u želji da takvom ponudom na najbolji način odgovori na sve njihove potrebe i bude glavna banka za svakog od njih.

Svojom ponudom transparentnih proizvoda i stručnih usluga, ProCredit banka nastoji da sa svim preduzećima, poljoprivrednim proizvođačima i građanima uspostavi i razvije partnerski odnos, zasnovan na međusobnoj odgovornosti, razumevanju i poverenju, i time pruži značajan doprinos ekonomskom razvoju naše zemlje i otvaranju novih radnih mesta.

ProCredit banka poziva diplomce zainteresovane za sticanje praktičnog znanja i iskustva, željne daljeg učenja i usavršavanja, da se prijave za:

Program mladih bankara

 

Na konkurs se mogu prijaviti:

  • Diplomci fakulteta i viših škola bilo kog usmerenja
  • Osobe sa/bez iskustva rada u banci
  • Radno iskustvo će se smatrati prednošću

Od kandidata se očekuje da su:

  • Spremni na život i rad van mesta stanovanja, tokom i nakon završenog programa
  • Vredni, odgovorni i organizovani
  • Dinamični, komunikativni i otvoreni za saradnju
  • Motivisani i spremni na timski rad
  • Istrajni i uporni


Pored toga, neophodno je:

  • Poznavanje rada na računaru
  • Dobro znanje engleskog jezika

 

Svim kandidatima koji budu izabrani za stručno usavršavanje u ProCredit banci pružiće se mogućnost da steknu široko znanje iz oblasti bankarstva. Period trajanja obuke je 6 meseci. Obuka će biti organizovana u centrali banke u Beogradu i u ekspoziturama u okviru naše poslovne mreže na teritoriji Srbije. Polaznicima je obezbedjen smeštaj u toku trajanja obuke. Pored toga, biće im pokriveni putni troškovi i dobijaće mesečnu novčanu nadoknadu.

Mentori će intenzivno pratiti napredak i razvoj svakog člana grupe kroz česte testove, mesečne razgovore i pisane radove.

Priliku za zaposlenje u Centrali ili nekoj od ekspozitura ProCredit banke u Srbiji mogu dobiti polaznici koji uspešno savladaju obuku.

Poznavanje osnova matematike i računovodstva smatraće se prednošću.

 

PRIJAVI SE

Aplikacije koje budu poslate na drugi način neće biti razmatrane. 

Rok za prijavu za sledeći program je: 25.01.2013.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime