Koncert Danice Krstić u Kragujevcu

0
3674

Ljubitelje muzike Danice Krstić moći će da uživaju u njenom predivnom glasu, u četvrtak, od 20 časova, u sali Prve kragujevačke gimnazije. Muzičku pratnju činiće prof. Ivica Đokić – klavir, prof. Milan Marinković – gitara i Saša Nestorović – gitara.

Danica kaže da će koncert biti specifičan, jer će je pratiti dve akustične gitare i koncertni klavir, ali i da će se potruditi da otpeva pesme iz celog balkanskog područja i donese nešto novo na našoj muzičkoj sceni. Na koncertu će iskazati i emocije publici u kojoj sede prijatelji, rodbina, bivši profesori i mnoge drage osobe. Danica nam je otkrila zašto je Kragujevac poseban i šta to razlikuje nastupe u Kragujevcu od nastupa u drugim gradovima Srbije i inostranstvu.

– U Kragujevcu je među publikom uvek mnogo mojih prijatelja, saradnika i ljudi pred kojima imam veliku odgovornost u izvođenju pesama. To ne znači da u drugim mestima gde nastupam nema odgovornosti, ali Kragujevac je moj rodni grad. Moji nastupi su uvek protkani emocijama, bilo u Kragujevcu ili u inostranstvu, ali ovaj koncert isčekujem u posebnom raspoloženju.

Koncert u Kragujevcu je uvertira za izlazak novog albuma, otkriva Danica.

– Koncert je uvertira za izlazak mog prvog CD-a, koji će krajem maja izdati PGP-RTS, pod nazivom ,,Pod gorom se šetalo devojče” i ja već sada mogu da kažem da sam ostvarila neke moje snove iz detinjstva. Prioritetne su mi obaveze oko fakulteta, završavam drugu godinu muzičke akademije, a muzička karijera neka ide uporedo sa školovanjem. Vrlo je bitno da se u životu sve kockice slože i ja upravo težim ka tome.

Karte možete rezervisati na telefon 065-461-4379.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime