Koalicija SPS-JS osma izborna lista

0
3734

sps js

Koalicija SPS-JS predala je večeras Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu za odbornike na predstojećim lokalnim izborima pod nazivom „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS) – Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković-Palma“.

Na listi kandidata za 87 odbornika gradskog parlamenta ove koalicije nalaze se: prof.dr Slavica Đukić Dejanović, Miodrag Mija Nikolić, Obren Ćetković, Radiša Urošević, Sonja Filipović, Zoran Prokić, Đorđe Kosanić, Radojko Damjanović i drugi.

Miodrag Nikolić, ispred SPS-a, rekao je da ova koalicija na predstojećim izborima očekuje bolji rezultat nego svih ranijih godina.

– Mi sa našim koalicionim partnerima izlazimo na izbore potpuno spremni da građanima pošaljemo poruku da socijalisti i Jedinstvena Srbija mogu da daju odgovore na mnoga pitanja na koje druge političke partije nisu dale adekvatne odgovore – poručio je Nikolić.

Đorđe Kosanić iz Jedinstvene Srbije podsetio je najpre da ova koalicija traje od 2008. godine i dodao da mu se čini da je to najstabilnija koalicija na političkoj sceni Srbije.

– I na lokalnom i na republičkom nivou očekujemo mnogo bolji rezultat nego u prethodnom periodu. Siguran sam da imamo šta da kažemo građanima. Za nas je pobeda svakako bolji život građana Kragujevca, ali i čitave Srbije. Naši lideri su prepoznatljivi na političkoj sceni i mi smo ne sto već dvesta posto spremni za ove izbore i sugran sam u dobar rezultat – rekao je Kosanić.

Nakon provere kompletne dokumentacije koju je predala koalicija SPS-JS, Gradska izborna komisija je na XV sednici kao osmu proglasila ovu izbornu listu.

Proglašenjem liste koalicija SPS-JS ispunila je uslove za određivanje predstavnika u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora.

FOTO: Duško Đorđević

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime