Koalicija SDS, PZNG i Nova snaga predala sedmu izbornu listu

1
3377

nova snaga

Koalicija SDS-Rusinska demokartska stranka, koju pored ove dve stranke čine i Pokret za naš grad i Nova snaga, predala je danas, nešto posle 10 sati, Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu „Boris Tadić – Za naš grad – SDS“, koju je svojim potpisima podržalo 3223 birača. Uvidom u dokumentaciju utvrđeno je da je validno 2939 potpisa podrške birača.

Na listi kandidata za 87 odbornika u Skupštini grada Kragujevca nalaze se prof. dr Nebojša Zdravković, Nikola Nešić, Vladimir Maksimović, Slavica Otović, Miloš Anđelković, Vitomir Nedeljković, dr Jasmina Nedović, Obrad Turković, Dalibor Jekić i drugi.

Prvi na izbornoj listi, Vladimir Maksimović, rekao je da je ovo pobednička lista bez koje niko neće moći da formira vlast u budućnosti.

– Mi smo vam garant da nikada niko više neće moći da donosi odluke koje su na vašu štetu – zaključio je Maksimović.

FOTO: Duško Đorđević
FOTO: Duško Đorđević

Prof. dr Nebojša Zdravković iz Pokreta za naš grad, istakao je da je za nepuna 24 sata prikupljeno preko tri hiljade potpisa podrške građana Kragujevca i zahvalio se svima na podršci.

– Očekujemo dvocifren izborni rezultat i da bez ove koalicije neće moći da se formira neka nova skupštinska većina. Formirali smo ozbiljan tim ljudi koji su se dokazali u svojim profesijama, ali i politički i mislim da imamo, bez preterivanja , najkvalitetniju listu od svih stranaka u gradu, a to će se i pokazati – rekao je Zdravković.

Nikola Nešić iz Nove snage istakao je da je ova koalicija uzela srećan broj 7, što im je jako značajno i bitno i dodao da želi da ova lista bude najveće iznenađene na predstojećim izborima. On je pozvao sve mlade da im se priključe i uzmu aktivno učešće u politici.

Nakon pregleda kompletne dokumentacije Gradska izborna komisija je na XIV sednici proglasila i sedmu izbornu listu „Boris Tadić – Za naš grad – SDS“. Predlagač ove liste time je ispunio uslove da odredi svoje predstavnike u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime