Ko je odgovoran za pune kontejnere?

1
1776

kontenjeriVeć nekoliko nedelja građani se žale na neispražnjene kontejnere u centru Kragujevca, a oni koji žive u prigradu ili selima tvrde da se ranije ustanovljen ritam odvoza otpada ne poštuje.

U JKP “Čistoća” kažu da imaju 13 kamiona, ali da po 5 ili 6 bude uvek u kvaru, da na poslovima odvoza smeća radi samo 40 radnika, od ukupno 280, a da tome treba pridodati i radnike nekadašnje „Niskogradnje“, za koje, zbog prirode posla, para od grada ima samo u sezoni.

U gradskoj upravi, delu zaduženom za komunalnu oblast kažu da krivica za loše stanje u ovom nekada najuspešnijem preduzeću, pripada i lokalnoj vlasti, ali pre svega rukovodstvu firme koja je morala da vodi računa o likvidnosti.

Izvor/Autor: RTK/Gorica Gligorijević

1 KOMENTAR

  1. E moj Zorane Jovanovicu pa ti si vec 6 godina u vecu i ti si jedan od tih koji je nametnuo niskogradnju u cistocu sta se sad pravis lud kao krivo poslovodstvo ko da tebe tada nije bilo…samo si sada izdajica naprednjacka pa menjas film ili ce biti da si postao senilan.Da pustimo neki prethodni komunalni servis da se vidi sta si do skoro pricao a sta sada.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime