Kako najbolje iskoristiti izolaciju? Možda je pravo vreme za radove po kući

0
1708

Kreativnost ne poznaje granice čak ni u doba korone. Uz adekvatne ideje, ali i neophodan materijal vreme u izolaciji i bez socijalnih konatakata može se kvalitetno upotrebiti za radove u sospstvenom okruženju.

Mnogi ljudi za uređenje životnog prostora, bilo da se radi o intervencijama u stanu ili gradnji na otvorenom, biraju proleće. Ova godina je specifična zbog pandemije koronavirusa, vreme se uglavnom provodi u izolaciji, ali svakako da ima načina da bude kvalitetno iskorišćeno.

Bilo da planirate da sredite ormare, unesete neke promene u svoj stan, završite letnjikovac ili uredite potkrovlje – sada konačno imate vremena za sve to. Ni do materijala, uprkos okolnostima, nije teško doći.

Jedna od najpogodnijih opcija je naručivanje telefonom, a ukoliko nastojite da sve što vam je potrebno nađete po povoljnim cenama na jednom mestu, onda je stovarište “Opeka” veoma elegantno rešenje. Sve što je potrebno možete da nabavite jednim pozivom, a na raspolaganju vam je materijal bilo koje vrste, uključujući i robu iz nedavno otvorene gvožđare.

Kako saznajemo, izlazeći u susret potrebama svojim kupaca, “Opeka” je značajno pojačala vozni park, te sada lako odgovora svim zahtevima, a rokovi isporuke su značajno kraći.

Sigurno je mnogima teško da sede kući i ništa ne rade, pa će im sve to dobro doći, kako bi period izolacije iskoristili na najbolji način i uradili nešto korisno za svoju kuću, stan ili dvorište.

Otvorene linije za porudžbine su: 034 63 93 393 i 063 116 24 08, a dodatne informacije o asortimanu, ali i akcijama “Opeke” možete naći i na oficijalnoj fejsbuk stranici.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime