„KAJ BRE?!“ – srpsko-hrvatski stand up show

0
944

ly8dwke3-copy

Udruženja „Vido“ i Standup.rs, 23. decembra, od 20 časova, u sali PMF-a, organizuju srpsko-hrvatski stand up show pod nazivom „KAJ BRE?!“. Najbolja hrvatska komičarka Marina Orsag braniće boje hrvatske zastave, dok će se za Srbiju „boriti“ Aleksandar Perišić, jedan od najpopularnijih domaćih komičara. Ova predstava je obišla na desetine gradova u regionu, a zbog velikog interesovanja prvi put se održava u Kragujevcu.

Ovo je presek najboljih materijala Marine Orsag i Aleksandra Perišića, a naziv show-a nastao je iz omiljenih uzrečica Zagreba i Beograda. Stand up show simboličnog naziva „Kaj bre?” spoj je Marininih i Aleksandrovih najboljih fora karijere sa naglaskom na fore vezane za hrvatsko-srpske odnose. Marina i Aleksandar su bili u pionirima i samim tim odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživeli i raspad iste, te stvaranje nove države. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dve države dvadeset godina kasnije možete čuti 23. decembra u Kragujevcu.

Ne propustite odličan „fajt“ bez ikakvih loših pomisli, već sa ciljem da se humorom neke stvari ostave daleko iza nas. Osim što su bili u pionirima, Marina i Aleksandar pioniri su i svojih scena, odnosno prva komičarka i komičar Hrvatske i Srbije.

Cena ulaznica je 500 dinara. Karte će biti u prodaji na sledećoj lokaciji: Kancelarija za mlade – ulica Save Kovačevića 5 (od ponedeljka 19.12. do petka 23.12. od 11h do 18h – Informacije na telefone: 0644516104 i 0654143926). Rezervacije na mail ug.vido@gmail.com, ili porukom u inbox na Facebook stranici ”Večeri smeha”. Pri rezervisanju ostaviti kontakt podatke za preuzimanje ulaznica.

https://www.youtube.com/watch?v=yJZ0pvqbtLE

https://www.youtube.com/watch?v=c8VSs3kxuKk

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime