Kafe–restoran „Tango”, mesto koje će probuditi sva vaša čula

0
5213

tango

Kažu da kada jednom naučite i zaplešete tango, zauvek ċete mu ostati verni i posveċeni. Isto se može reċi i za kragujevački restoran  „Tango”.

Smešten u centru grada, u ulici Karađorđeva 28, svojim jedinstvenim stilom i šarmom, prijatnim enterijerom i ambijentom, uz profesionalno i srdačno osoblje, sa specijalitetima internacionalne kuhinje i ponudom kvalitetnih piċa – restoran je koji se izdvaja od drugih (omoguċava vam da se osetite kao istinski hedonista).

Zašto neizostavno treba posetiti Tango?

U jutarnjim i prepodnevnim časovima do 12h „ Tango ” za vas ima specijalnu akciju koja podrazumeva jednu od najbolljih kafa u gradu koju, možete da kombinujete sa cedevitom ( ili limunadom) ili kvalitetnom domaċom rakijom. Doručak je takođe, jedna od popularnijih stavki u meniju (jelovniku).

A svakog radnog dana od 12h na raspolaganju vam je dnevni meni koji obuhvata glavno jelo, salatu i domaċi hleb – beli ili integralni po veoma pristupačnoj ceni od 350,00 dinara.

U svakom trenutku možete da se prepustite najfinijim čarima gastronomije. Da li je vaš izbor Tango burger, Tango pasta, Tango salata, Tango čiken, Tango pica ili neki drugi specijalitet sa menija (jelovnika), jedno je sigurno – neċete ostati ravnodušni. Ukoliko probate i nešto od Tangovih slatkiša, vaše zadovoljstvo ċe biti potpuno. Dođite i proverite zašto je svaki obrok u „Tangu” tako neodoljiv!

tango2

Vikend je rezervisan za dobru muziku – svakog petka i subote za vas uživo nasupaju odabrani bendovi i Didžejevi koji vam biranim repertoarom pružaju sve uslove za opuštanje i dobar provod.

U „Tangu” možete da u društvu prijatelja propratite sve važne sportske događaje. Na raspolaganju su vam svi sportski kanali koji se emituju kod nas.

Takođe, i vaši kuċni ljubimci su dobrodošli, jer je ovaj restoran jedan od malobrojnih koji nosi epitet  „Pet friendly”!

Pored svega navedenog, kafe – restoran „Tango” je pogodan i za vaše proslave. Na raspolaganju vam je švedski sto, standardni meni za proslave ili „a la carte”. Prostorni kapacitet je oko 100 zvanica ( sedeċih mesta).

tango1

Svoju omiljenu hranu možete naručiti i putem telefona 065/20 57 133 ili 034/20 57 13, a ona ċe u najkraċem roku biti dostavljena na vašu adresu.

U ovom restoranu nije neprijatno ni biti sam.

Zato dođite i uverite se zašto je „Tango” mesto koje Kragujevčani hvale i rado poseċuju!

Radno vreme je od 08 – 24 h radnim danima, vikendom (uključujuċi i petak) do 01h i nedeljom od  10-24h. Sve aktuelnosti vezane za „Tango” možete pratiti i putem zvanične Facebook stranice.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime