Kadetska reprezentativka nova „tigrica“

0
781

Talentovana rukometašica Ivana Janković najnovije je u nizu pojačanja Radničkog.

Osamnaestogodišnjoj Lozničanki ovo je prvi profesionalni ugovor, a potpisan je na dve godine.

– Dolaskom levoruke Ivane Janković želimo da nadomestimo upražnjeno mesto na poziciji desnog beka kojeg je do prošle sezone igrala Anđela Janjušević. Devojka sa svojih 188 cm zaslužuje da joj omogućimo nesmetan razvoj u karijeri i pružimo šansu da se dokaže u našem najvišem rangu takmičenja. Dolaskom u Radnički ona se odlučila na profesionalni rad i od nje očekujem da pruži dobre partije u bliskoj budućnosti – rekao je trener Radničkog, Aleksandar Radosavljević.

Ivana je bila standardni član pionirske i kadetske reprezentacije Srbije odigravši 15 utakmica za nacionalne selekcije. Na pionirskom prvenstvu Srbije 2012. i 2013. godine se ovenčala titulom najboljeg igrača i desnog beka na turniru.

– Odlučila sam se za dolazak u Kragujevac vrlo lako zato što Radnički jedan od naših vodećih klubova. Posle samo jednog razgovora sam rešila da rukometnu karijeru kao i školovanje nastavim u srcu Šumadije, jer smatram da ću imati sve uslove za dalji napredak. Saigračice su me odlično prihvatile i željno očekujem početak sezone – kazala je Ivana Janković.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime