Još jedna studentska plaćena praksa u Kolumbiji

0
2067

kolumbijaGlobal Talent program – program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti obrazovanja u Kolumbiji.

Obrazovne/edukativne prakse nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije i predavanja stranih jezika za obrazovanje odraslih i dece. Ova edukaciona praksa održava se u školi “Celai“ u Kolumbiji, u gradu Bukaramanga,u trajanju od 39 do 45 nedelja.

Studenti praktikanti će predavati engleski jezik u školi deci srednjoškolskog uzrasta i odraslima. U njihovom opisu posla ćebiti da organizuju časove konverzacije, kao i da podučavaju učenike o kulturi, običajima i tradiciji zemlje iz koje potiču. Njihov glavni zadatak biće da tokom trajanja prakse podignu nivo znanja engleskog jezika kod dece i osposobe ih da se osećaju prijatno u društvu dok pričaju sa strancima.

– Radno vreme od 07:00 -16:00h , sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno. Subote su ponekada radne.

– Mesečna plata iznosi 780 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popuniš PRIJAVU i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

– Diplomirani student ili student završne godine jezičkog fakulteta/ više škole

– Odlično poznavanje engleskog jezika

– Posedovanje prezentacionih i jezičkih veština

– Posedovanje veština podučavanja stranog jezika

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri.  Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu websajt stranicu  ili Facebook stranicu .

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime